gegegge

Bedrijven & Instellingen

De uitstraling van uw terrein is uw visitekaartje! Wij verzorgen een totaalpakket aan dienstverlening voor u op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, verhardingen en afwatering, bomen en beplanting, hekwerken en andere elementen; kortom de gehele inrichting buitenruimte. En op basis van totaal beheer houden we het geheel op een goed onderhoudsniveau. Met deskundige vakmensen en de juiste machines is uw terrein in goede handen bij LooHorst Bedrijven & Instellingen!

ONTWERP EN PLANVORMING

In deze fase brengen we alle betrokkenen, wensen, gebruiksdoel en eisen in beeld. Daaruit ontstaat een programma van eisen wat het startpunt is voor ons creatieve proces. Samen met u komen we concreet tot een definitief ontwerp, welke altijd origineel, verrassend creatief en op maat gemaakt wordt. Voor het ontwerp werkt LooHorst samen met meerdere professionele ontwerpers die het best passen bij de vraag. Daarna kunnen wij dit verder technisch uitwerken middels engineering en een werkomschrijving of bestek.

pijl

GRONDWERK, VERHARDINGEN EN RIOLERING & WATER

De realisatie van het project begint met het grondwerk, de grondverbetering, afwatering en verhardingen. Deze maken onderdeel uit van het integrale werkpakket wat LooHorst aanbiedt. Bij voorkeur met een gesloten grondbalans. Actueel daarbij is ook het infiltreren van water op eigen terrein. Voor verhardingen heeft de toepassing van duurzame producten veel aandacht.

De projecten variëren qua omvang tussen een tuin en een complete wijkinrichting.
LooHorst heeft veel ervaring met het toepassen van natuursteen in verhardingen, opsluitingen en zitranden. Samen me onze leveranciers vinden we steeds een optimale oplossing.
Ook wordt, indien gewenst, beregening in deze fase van de aanleg aangebracht.

RENOVATIE

Bij renovatie wordt feitelijk het zelfde proces doorlopen als bij nieuwe aanleg. Echter wordt in dit geval ook heel goed bekeken wat behouden kan worden. Ook hergebruik wordt zo veel mogelijk toegepast, bijvoorbeeld van verhardingen. Vaak kan met een beperkte ingreep en een aantal mooie toevoegingen een groot resultaat worden bereikt.

Vincent Marcus

Vincent is een van onze uitvoerders voor de locatie Ede. Jong en gedreven als hij is was hij de uitvoerende kracht bij veel nieuwe daktuiinen en houdt hij zich veelal bezig met projectaansturing vanaf de werkvloer. Wilco gaat tot het uiterste en is van het kaliber ‘geen woorden maar daden’ en dat is terug te zien in al zijn werkzaamheden!

“Een blije ontwerper die het plaatje in zijn hoofd helemaal gerealiseerd ziet worden, kwalitatief hoogwaardig werk leveren en duidelijke communicatie met als eindresultaat een tevreden klant… daar zet ik graag een stapje extra voor!”

TERREININRICHTING

De terreininrichting wordt compleet gemaakt met onderdelen zoals verlichting, meubilair, bebording en hekwerken. We passen hiervoor maatwerk toe voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding, samen met onze partners in steen-, hout- en metaalbewerking

VERZORGEND ONDERHOUD

Verzorgend onderhoud bestaat uit regelmatig terugkerende verzorgende werkzaamheden, zoals maaien, onkruidvrij maken, vegen, bemesten en snoeien. Per onderdeel moet er samenhang zijn om een verzorgd totaalbeeld te hebben. Want als de beplanting goed verzorgd is maar de verharding er slordig bij ligt, dan is het beeld niet in balans. In de werkomschrijving bij de onderhoudsofferte specificeren wij dan ook duidelijk het onderhoud per onderdeel.

TECHNISCH ONDERHOUD

Technisch onderhoud bestaat uit herstel- en verbeterwerkzaamheden die meestal eenmalig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan herstel van verharding en meubilair of het renoveren van een beplantingsvak. Voor een goed beheer is zowel verzorgend als technisch onderhoud nodig. Voor achterstandssituaties kunnen we voor het reguliere onderhoud begint een inhaalslag of een zogeheten nulbeurt uitvoeren.

Projecten

_MG_0744Renovatie Heuvelpark Dronten

Het Heuvelpark, nabij het centrum van Dronten, krijgt middels gedeeltelijke renovatie een nieuwe aanblik. In opdracht van de gemeente Dronten worden...

Amersfoort-Stadskeerkring-2-500x340Beplanting Stadskeerkring Amersfoort

In opdracht van Woningcorporatie Portaal zijn midden in Amersfoort prachtige appartementen gebouwd met het project...

DCIM100MEDIADJI_0020.JPGGroen op hellend dak Zwolle

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de (woning)bouw en industrie. De producten en...