‘We zijn gewend ons werk af te stemmen op complexe bouwprojecten’

Erik Hammenga
Hoofd bedrijfsbureau en projectmanagement

LooHorst als hoveniersbedrijf

LooHorst Landscaping is actief in de breedte van het hoveniersbedrijf, groenvoorziening activiteiten, buitenruimte inrichtingen en bomen&boomverzorging. Dit doen we vanuit Ermelo en Ederveen.  Met het accent op een aantal specialismen die veel toegevoegde waarde hebben voor onze relaties.

Onze werkwijze kenmerkt zich vooral door aandacht voor wat mensen beweegt. Met een aanpak van ‘bedenken&maken’ en daarna duurzaam in stand houden wordt er door ons als hoveniersbedrijfinvulling gegeven aan de wensen van een breed scala aan relaties in zowel de overheidssector als business to business.

Onze hoveniersdiensten

We zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf. De ene dag zijn we de partner van een groenbeheerder. De volgende dag trekken we samen op met een projectontwikkelaar. Vandaag bestrijden we de Japanse duizendknoop in een recreatiegebied, morgen ‘bouwen’ we een daktuin tussen stedelijk beton. Met welk specialisme kunnen we ú als hoveniersbedrijf van dienst zijn?

Hovenier projecten met een uitdaging

Particuliere tuineigenaren worden bediend door LooHorst Hoveniers.  Als hoveniersbedrijf houden van projecten met een uitdaging, waarin we soms hard moeten rennen of creatieve oplossingen moeten bedenken om onze opdrachtgever te helpen. Dat levert gezonde spanning op, en vooral veel plezier in het team.

De resultaten die we boeken, de glimlach bij onze opdrachtgever, de gezamenlijke leerervaring: ze zijn van ons samen. Iets van ons allemaal. En dat vinden we belangrijk. Want waar mensen aan een project werken, moeten ze dat vooral met plezier doen.

De meeste van onze collega’s zullen ons dan ook typeren als een hoveniersbedrijf waar mensen centraal staan, met veel afwisseling en kansen om jezelf te ontwikkelen. Je zou het eens moeten ervaren.

Neem contact op