LooHorst op diverse beurzen

LooHorst op diverse beurzen

Dit najaar is LooHorst weer op een aantal beurzen te vinden. Dit zijn een aantal productspecifieke beurzen maar ook de Dag van de Openbare Ruimte. Hier kunt u persoonlijk kennis met ons maken en extra informatie krijgen over verschillende onderwerpen. Bent u niet in de gelegenheid ons op een beurs te bezoeken? Geen probleem, bel ons gerust en wij komen graag bij u langs om u verder te helpen. Een overzicht van de beurzen:

17 en 18 September staan wij met F2Facade op de Architect@work beurs in Ahoy Rotterdam. Vorig jaar december hebben wij deze groene gevel voor het eerst met onze partners op de Architect@Work in Düsseldorf gepresenteerd. Dit was een enorm succes. Ook de Nederlandse editie van deze beurs wordt door de bezoekers als zeer hoogwaardig bestempeld. Via deze site kunt u zich aanmelden.

Op 25 september zijn wij aanwezig op de Demodag Bomen. Deze vindt plaats bij kwekerij Udenhout. Hier zullen wij onze innovatieve kluitverankering laten zien, onze Arbretio Boomplantwiggen. Klik hier om u vooraf gratis aan te melden. 

Op 8 en 9 oktober staan wij op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten. Hier zullen wij ons in de volle breedte presenteren. Diensten als boomverzorging, beheer en onderhoud, aanleg, groene gevels, kluitverankering en ontwerpen krijgen hier aandacht. Klik hier om u voor te registreren.