LooHorst brengt u LivePictures!

LooHorst brengt u LivePictures!

LooHorst houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van de buitenruimte, maar ook de binnenruimte gaan we steeds vaker bij onze werkzaamheden betrekken. Een waardevolle binnenruimte is namelijk minstens zo belangrijk als een goede buitenruimte, veel mensen zitten tenslotte meer binnen dan buiten tegenwoordig. Denk daarbij aan kantoorwerk, maar ook in de zorg, waar ouderen niet altijd makkelijk naar buiten kunnen om van de tuin te genieten.

LooHorst biedt u een daarom een fraai alternatief aan voor de standaard kamerplant; de LivePictures, LiveDividers en LivePanels! Deze groene producten bieden een stijlvol en innovatieve manier aan om uw interieur én exterieur aan te kleden met wat anders dan anders. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende beplantingssoorten kan uw ruimte een unieke invulling krijgen.

Bent u bang om te vergeten uw planten water te geven, of juist te verdrinken? Geen punt! De LivePictures en LivePanels geven zelf aan wanneer het waterreservoir leeg raakt, en de LivePanels maken vaak gebruik van een computergestuurd watersysteem!

Is uw interesse gewekt voor een van deze fraaie producten, neem dan contact met ons op!
Zie ook onze pagina Innovaties & Alternatieven