kkl03-exterieur-zelfbouw[1]

Gevelgroen Karel Klinkenbergstraat Amsterdam

De zelfbouwgroep ‘Samenwerkers KKL01′ ontwikkeld in Nieuw-West een pracht woongebouw. De bouwkavel KKL03 is aantrekkelijk gelegen aan de rustige Karel Klinkenbergstraat. Heerlijk rustig, maar toch super centraal. De bereikbaarheid met zowel het openbaarvervoer als met de auto is uitstekend. En niet te vergeten, binnen 20 minuten fietsen ben je in hartje Amsterdam! De kavel ligt dichtbij alle voorzieningen met daarnaast het Rembrandpark, Sloterpark en het geplande Spoorpark om de hoek, waar je heerlijk kunt recreëren. Overtoomse Veld is een gebied met veel potentie, die in de komende jaren als uitbreidingsgebied van het centrum een nieuwe focus en verdere verdichting gaat krijgen. Overtoomse Veld volgt hiermee de vernieuwing van de aangrenzende Baarsjes. Steeds meer nieuwe creatieve bottom-up initiatieven ontplooien zich in het gebied.

Architect Olaf Gipser heeft een woongebouw ontworpen dat voorzien is van luxe buitenruimtes met een optimale zon-oriëntatie. Het woongebouw omvat 17 woningen , bestaande uit diverse types: studio’s, lofts, maisonettes, appartementen en doorzonwoningen.

In opdracht van Ontwikkelaar en Bouwbedrijf Heutink uit Genemuiden heeft LooHorst Dag&Gevelgroen de planten bakken met klimplanten ontwikkelt en aangebracht. Inclusief een automatisch bewateringssysteem.