IMG_1608

De Bosbaan

Voor Zorggroep ‘s Heeren Loo is LooHorst bezig geweest met de aanleg van een eerste fase voor een nieuwbouwterrein; de Bosbaan. Vanuit de overkoepelende visie op het gehele landgoed valt de tuin in het ‘Wonen in het bos‘-gedeelte en moet dus eenzelfde sfeer passen. De Bosbaan is zo vormgegeven dat elke bocht het zicht deels beperkt wat de plek wat spannender maakt. De bochten bieden op deze manier ook wat verborgen zitgelegenheid. In het centrum van de Bosbaan is een algemene zitgelegenheid waar de bewoners met elkaar kunnen zitten. Een grote cortenstalen vleugel vormt een barrière tussen de twee panden om de bewoners visueel van elkaar te scheiden, zoals de wens was van vanuit de zorggroep.

Elke kamer is daarnaast voorzien van een eigen terras waar de bewoners ook privé kunnen zitten.