LooHorst Direct

Wat wij beloven:

“Reactie op uw melding binnen 60 minuten!”

“U wordt persoonlijk teruggebeld!”

“Er wordt direct een uitvoeringsmoment besproken!”

 

“Wij lossen de calamiteit op of zorgen voor een veilige situatie!”

“Desgewenst kunnen wij hier samenwerken met uw eigen personeel!”

“U ontvangt een bericht met foto wanneer de problemen zijn verholpen!”

Direct in actie
Stormschade, verstopte riolering, lekkages, gladheid of een gevaarlijke situatie op uw terrein? Er zijn calamiteiten in en rondom uw pand die direct aangepakt moeten worden. LooHorst Landscaping heeft een servicedienst die 24 uur per dag beschikbaar is. De allround vakmensen kunnen bij calamiteiten binnen heel korte tijd aanwezig zijn om de schade te herstellen. Op basis van voor u passende serviceafspraken op maatwerk met reactietijden.

LooHorst Direct is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten. En elke werkdag voor alle overige service- en snelherstelacties. Hiervoor hebben we ons personeel en een aantal gespecialiseerde partners beschikbaar.

Maar ook voor iets minder urgente zaken is het serviceloket LooHorst Direct de manier of snel en goed te reageren op uw meldingen, zoals een schade aan terrein, hekwerk of beplanting, afvalverwijdering of een noodzakelijke aanpassing.

Wij hebben voor LooHorst Direct beschikbaar:

  • Boomverzorgers
  • Terreinmedewerkers/stratenmakers
  • Rioolinspectie en -ontstoppingsservice
  • Installatiebedrijf
  • Grondverzetapparatuur
  • Schoonmaakapparatuur
  • Gladheidsbestrijdingsapparatuur

LooHorst Direct is een service die we verlenen bovenop uw onderhoudsplan volgens onze Terreinzorg & Service aanpak.

Wat voor werkzaamheden zijn calamiteiten?
Voorbeelden van calamiteiten zijn strooiwerkzaamheden en sneeuwschuiven als gladheidsbestrijding. Dit is niet binnen bepaalde tijden op te lossen omdat het ook buiten de reguliere werktijden kan gaan ijzelen. Voor winkelcentra, verzorgingstehuizen of ziekenhuizen kan gladheidsbestrijding cruciaal zijn! Daarom zijn wij 24 uur per dag inzetbaar, 7 dagen in de week.

Een ander voorbeeld is problemen met bomen na of tijdens een storm; een boom dreigt te ontwortelen of is al op uw auto beland. Wij stabiliseren de boom of verwijderen deze voor u zodat uw pand of auto weer hersteld kan worden (mits mogelijk).

Een derde voorbeeld is problemen met de rioleringen door bijvoorbeeld hevige regenval. Uw afwateringssysteem is verstopt of kan de hoeveelheid niet aan waardoor uw terrein of pand dreigt te overstromen. Ook hier kunnen wij u helpen door het afpompen en controleren van de riolen.

Geen oplossing, toch veilig
Wanneer een situatie niet direct opgelost kan worden zorgen wij ervoor dat de locatie zoveel mogelijk veiliggesteld wordt. Dit kan bijvoorbeeld door het afzetten van het gebied en maatregelen te nemen die verdere escalatie voorkomt.

 


Ook LooHorst Direct?
Zou u ook van LooHorst Direct gebruik willen maken? Dan kan dat uiteraard, daarvoor kunt u contact met ons opnemen zodat we gezamenlijk met  u in gesprek kunnen over afspraken en reactietijden.