header-particutier

Particulieren

U bent op zoek naar een hovenier die naast u staat. Een adviseur om uw tuin te stylen naar uw beleving. Werken met passievolle hoveniers en goed materiaal geven LooHorst de goede naam die ze heeft opgebouwd in het hoveniersvak. Van idee en ontwerp tot aanleg en onderhoud, wij verzorgen het geheel met plezier voor u! Geen standaard, maar altijd maatwerk tegen een redelijke prijs. Voor u een investering, waar u jaren plezier van wil hebben. LooHorst is een hoveniersbedrijf waar vakmensen tuinen willen maken waar de opdrachtgever trots op is. Niet één klant is hetzelfde. Wij beseffen dat als geen ander!

HET ONTWERP

Uw wens, ons ontwerp
LooHorst kan iedere soort tuin voor u realiseren in elke gewenste stijl. Laat u inspireren door de tuinstijl die bij u past. Wij zijn als groene vormgevers geschoolde luisteraars. Onze tuinspecialist is het eerste gezicht in het creatieve proces, wat hij samen met verschillende tuinontwerpers steeds weer tot een echt goed resultaat brengt. Zij vertalen uw wensen in een praktisch en creatief ontwerp dat past in uw budget.

Focus
Steeds weer de focus op: een tuin waar men trots op kan zijn! Zoals wij dat vaak noemen: het ontwerpen is steeds weer een mooi avontuur van de tuineigenaar samen met ons. Wij komen graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en dit om te zetten in een prachtig tuinontwerp waar u nog vele jaren plezier van heeft.   pij2l

BESTRATING EN GRONDWERK

Goede bodem, goed begin
Vooral bij het aanleggen van grote tuinen is het grondwerk een belangrijk onderwerp. Goede afwatering, de juiste hoogte voor terras en de aanleg van de vijver, zijn de basis voor iedere tuin. En in deze fase wordt ook de juiste voedingsbodem voor de beplanting gelegd. De ervaring bij LooHorst Hoveniers bij zowel kleine als grote projecten, maakt het nuttig om eens met ons kennis te maken en te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Materialen
Sierbestrating, bestrating voor de oprit of voor bestrating voor de tuin, het team van LooHorst kunt u altijd inschakelen voor een degelijke klus. LooHorst Hoveniers kan u ook de materialen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Met het uiteindelijke resultaat: een tuin waarin u van alle goede momenten van het buitenleven met volle teugen geniet.

Albert-Jan de Tuinman

Albert-Jan Fredrikze is onze hovenier die zich bezighoudt met de particuliere klanten, van onderhoud tot aanleg. Albert-Jan werkte al op zijn 13e in Tuincentrum Ermelo, en heeft zijn weg vervolgd door in 2004 bij LooHorst vast in dienst te komen.

“Als ik de tuin weer spik en span achterlaat en de klant weer van de tuin kan genieten, dan pas is mijn klus geklaard”

BOUWKUNDIGE ELEMENTEN, VIJVERS EN BEREGENING

Huisje, boompje, bouwwerk
Of u nu een vlonder, schutting of ander bouwkundig element in uw tuin wil plaatsen, onze specialisten maken er een degelijk bouwwerk van. Een mooie pergola als versterking van een zichtas of een stevig hekwerk om uw erf, de specialisten van LooHorst Hoveniers staan garant, ook voor creatieve waterwerken in de tuin.

Geen gieter meer nodig
Zo zijn er heel wat fonteinen, vijvers, zwemvijvers, met of zonder watervallen door ons gerealiseerd. Ook beregeningsinstallaties worden door ons vakkundig aangelegd, waardoor u met een computergestuurde beregening geen zorgen meer hebt bij warme dagen. De tuin blijft mooi, ook als u geen tijd hebt. En wij zorgen ervoor dat u jaren zorgeloos kunt genieten.

BEPLANTING, BOMEN EN AANLEG/RENOVATIE

Thuis in de tuin
Een goed aangelegde tuin is minstens zo belangrijk als een goed ingericht huis. De tuin is in de loop der jaren een belangrijkere leefruimte geworden, een plek van samenkomen en genieten. De beplanting en bomen zijn voor ons de belangrijkste basis voor een fijne en duurzame tuin. Daarom worden onze hoveniers ook doorlopend bijgeschoold.

Beplanting
De keuze van de beplanting is een kwestie van het combineren van uw smaak met onze vakkennis; elke plant en boom op de juiste plaats en in balans met de rest van de inrichting. Soms is na een heel aantal jaren renovatie gewenst. Daarbij kijken we zorgvuldig wat er behouden en hergebruikt kan worden. En met een aantal mooie toevoegingen ligt de tuin er weer voor langere tijd goed bij.

ONDERHOUD

Het ‘LooHorst tuinonderhoudsplan’ is er voor om uw tuin op niveau te houden. Wij verzorgen het periodieke onderhoud en kijken tevens naar planten en bomen die te groot worden en die de oorspronkelijke verhoudingen in de tuin verstoren. Zo kunnen wij het eenvoudige onderhoud voor u uitvoeren, maar ook het volledige beeld van uw tuin waarborgen. Wij werken met een vast professioneel team waar u op kunt rekenen en die u volledig ontzorgen.

Projecten

Hovenier ErmeloParticuliere tuin Ermelo

Voor deze particuliere klant was de wens om een heidetuin te realiseren, en LooHorst heeft daarvoor een beplantingsplan gemaakt. Enkele fraaie elementen...

1De ReeHorst

De ReeHorst is oorspronkelijk in 1932 gebouwd als recreatievoorziening voor het personeel van de oude ENKA-fabriek. Van een simpele bioscoop is het inmiddels...

axion3AxionContinu

Het Voorveldse Hof van AxionContinu is een omsloten tuin in Utrecht waar LooHorst de realisatie en technische uitwerking heeft gedaan naar het ontwerp...