Een bedankje voor gemeente Ermelo

Een bedankje voor gemeente Ermelo

Toen LooHorst 12,5 jaar geleden van start ging, begonnen we met onze locatie in Ermelo. Tijdens onze groei hebben we altijd een grote waarde gehecht aan een regionaal karakter binnen ons bedrijf en daardoor hebben we met de jaren een goede relatie opgebouwd met de gemeente. Voor zowel aanlegwerkzaamheden als onderhoudsklussen weten zij ons ook al jaren te vinden omdat zij weten wat ze kunnen verwachten als LooHorst wordt ingeschakeld; goede kwaliteit, pro-actieve werkers, en goede communicatie.

Omdat LooHorst dit jaar haar 12,5 jarig jubileum viert vonden wij dat een bedankje voor de gemeente wel op zijn plaats was. Daarom hebben wij vandaag een drietal mooie plantbakken gevuld met zomerbloeiers cadeau gedaan aan gemeente Ermelo, wat door directeur Reinald van Ommeren symbolisch werd overhandigt aan wethouder Jan van der Bosch van de gemeente.

“Toen LooHorst 12,5 jaar geleden van start ging, begonnen we met onze locatie aan de Buitenbrinkweg in Ermelo. En daar voelen we ons heel goed thuis. Inmiddels is er ook een nevenvestiging in Ede. Tijdens onze groei hebben we altijd een grote waarde gehecht aan een regionaal karakter binnen ons bedrijf en daardoor hebben we met de jaren een goede relatie opgebouwd met de gemeente. Zowel als werkgever van betekenis als voor werkzaamheden die we voor de gemeente mogen verrichten. Inmiddels weten de gemeente en ook veel andere regionale klanten ons ook al jaren te vinden omdat zij weten wat ze kunnen verwachten als LooHorst wordt ingeschakeld; goede kwaliteit, pro-actieve werkers, en goede communicatie”
 -Reinald van Ommeren-

Verder zullen wij de komende periode alles in het teken van dit jubileum plaatsen en worden er diverse 12,5 jaar acties ondernomen. Wij houden u op de hoogte!